top of page

THE TRUTH

Updated: Feb 17, 2021





The truth is I cry more than I would like to.

The truth is I feel lonely.

The truth is I'm tired.

The truth is I was heartbroken not to long ago.

The truth is I miss some people.

The truth is some days I just want to lay under my covers and do nothing.

The truth is the world is full of mean people.

The truth is I crave for a man to show me love.



THE TRUTH IS... THIS IS WHAT DENISE USED AS AN EXCUSE NOT TO BE GREAT AND SHOW UP FOR HERSELF EVERYDAY.



MY TRUTH IS, I CRY BECAUSE I UNDERSTAND THAT WE MUST BE ABLE TO BE IN THE PRESENT AND EXPRESS OUR FEELINGS AS THEY COME BUT WITH THE INTENTION TO LEARN FROM THEM AND USE THEM FOR OUR BENEFIT.


MY TRUTH IS THAT SOLITUDE WITH KNOWLEDGE AND CREATIVITY WILL BULD A STRONGER,HEALTHIER MIND AND SPIRIT.


MY TRUTH IS THAT AS LONG AS I'M MOVING IN PURPOSE AND LOVE WHAT IM DOING, I DON'T CARE HOW TIERD I AM BECAUSE I KNOW IM VIBRATING HIGH AND THAT WILL MOVE ME TO HAVE A FULFILLED LIFE. THIS IS SOR MY EMPIRE !!!!!!


MY TRUTH IS THAT I FELT SAD BECAUSE I'M HUMAN BUT THAT MAN WAS MEANT TO COME INTO MY LIFE AND TEACH ME SOMETHING THAT I WILL CARRY WITH ME FOR THE REST OF MY LIFE. HE WAS THE FIRST MALE ENCOUNTER I HAD SINCE I MADE "THE DECISION" TO LISTIN TO MY SPIRIT AND LIVE REGRETS AND ENJOY MY PRESENT MOMENT WITH EVERYTHING IN ME BECAUSE I WILL NEVER GET THOSE MOMENTS AGIN. I RESPECT HIM AND GIVE IT ALL TO GOD. LETTING GO<3


MY TRUTH IS THAT I DON'T HOLD BACK AND TXT AND CALL PEOPLE WHEN I MISS THEM AND LET THEM KNOW HOW THEY ARE LOVED. I DON'T WANT TO LIVE WITH REGRETS, ESPECIALLY WITH MY LOVE.


MY TRUTH IS I SHOW UP FOR MY LEGACY EVERYDAY BECAUSE LITTLE IMPROVEMENT IS BETTER THAN NO IMPROVEMENT. I GIVE MYSELF A FEW MINUTES TO FELL BUT I HAVE TO GET BACK TO LAYING DOWN THE BRIKS THAT WILL HOLD MY FUTURE LEGACY. I HAVE A WHY BIGGER THAN MYSELF.


MY TRUTH IS THAT IM HERE TO LOVE UNCONDITIONALLY AND EXPECT NOTHING IN RETURN. I WILL RESPECT OTHERS AND LOVE THEM BECAUSE I UNDERSTAND THAT WE'RE ALL FIGHTING A BATTLE AND NEED MORE GOOD PEOPLE WHO CARE.


MY TRUTH IS THAT I LOVE AND RESPECT MYSELF TO MY FULLEST POTENTIAL THAT I'M FULL OF LOVE AND GRATITUDE AND UNDERSTAND THAT THE WAIT WILL BE SO WORTH IT. I SURRENDER MY MALE NEEDS TO GOD AND WILL LOVE ON ME TILL THAT DAY COMES. FOR NOW I WILL RESPECT HIM AND BUILD FOR OUR EMPIRE. I UNDERSTAND THAT SO MANY MEN ARE TOXIC AND HOLD SO MUCH UGLY SO I NEED TO PROTECT MY PURE BEING AND BE ENJOY EVERY SINGLE MOMENT.



I have killed myself to any type of negative, low vibrations self talk because I deserve to be all I can be for my sanity. I don't want wake up one day thinking I could have done more. This is my life and I'm going to enjoy it.


Peace and blessings my beautiful people.

Remember to protect your peace, vibrate at a high level and you'll live on forever (through energy) .

-Gisela Gomez


40 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page